fesc2015 jamgo

Participem a la Fira d’Economia Solidària 2015

Jamgo ha decidit ser-hi present a l’edició d’enguany de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya.

Ja abans alguns de nosaltres hi havíem participat a títol individual, ajudant en tasques diverses de l’event. A més el fet de compartir els mateixos valors que l’entitat impulsora de l’event, la XES, ens va animar a participar-hi.

I com que nosaltres o fem les coses bé o no les fem, hem decidit tenir paradeta pròpia, que trobo que es un mot més adient que “stand”. Però aquí ens va sorgir el dubte: si no venem ni oli ni roba ecològica, que hi posarem a la taula?

Nota de l’autor: nótese la ironía.

Doncs bé, vam pensar diferents alternatives: pots de mermel.lada, que té un vincle amb el nostre nom “Jamgo”, bolígrafs, caramels…. Cap d’elles va reeixir, no eren prou originals.

I llavors vam dir: espera, si nosaltres el que fem bàsicament són aplicacions, per què no fem una aplicació per la fira? I dit i fet, vam contactar amb la gent de la XES i els hi vam proposar, i ells van acceptar.

Bé, fins ara sembla tot evident, fàcil, però el que no he explicat és que el procés, que va ser molt ràpid, de tenir la idea, proposar-la, i que fos acceptada va concloure aquesta setmana, a menys d’un mes vista del començament de la Fira.

Però com que no som gent que ens arronsem ens la juguem: tindrem una aplicació per a telefonia mòbil que permetrà als assistents a la fira tenir tota la informació sobre l’esdeveniment, i alguna sorpreseta més a temps.

Si vols saber com acaba la història, si vols saber els detalls d’aquest repte, si us plau segueix-nos al nostre compte a Twitter.

———————————————————————————————————————

jamgo fesc 2015
jamgo fesc 2015

Si tens un dispositiu Android o IOS, pots descarregar aquí mateix l’aplicació de la FESC 2015:
Android
IOS
———————————————————————————————————————

Leave a Reply