Jamgo torna a la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya

Aquest cap de setmana Jamgo participarà a la V Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya. La FESC és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

És el nostre segon any a la Fira i tenim moltes ganes de tornar-hi. Per nosaltres és l’ocasió perfecta per compartir valors, formes de fer i visions amb altres iniciatives i projectes. A més, aquest any ens fa especial il·lusió ja que participarem a la TecnoFESC, un espai propi per diverses iniciatives que abordem la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària. L’espai TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. Així, Jamgo participarà a les “xerrades llamp” de cinc minuts que es faràn per donar a conéixer aquestes alternatives.

tecnofesc-logo

D’altra banda, com ja vam fer l’any passat, hem volgut col·laborar amb la XES aportant el que millor sabem fer: desenvolupar l’app de la FESC. Així, enguany hem creat una app que ens permet la gestió de les entitats, xerrades, activitats i notificacions des d’un back office web. L’app de la FESC ja està disponible per a Android i entre avui i demà ho estarà per iOS. No trigueu a descarregar-la ja que hi podreu trobar tot això:

Llistat de les entitats participants a la fira, amb filtres per nom i sector.
Detall de totes les entitats amb descripció, lloc web, correu de contacte, xarxes socials i localització.
– Un calendari de xerrades i activitats amb filtres per data, eix i espai, així com tipus d’activitat.
Detall de les xerrades i activitats que inclou espai, ponents, etc.
– Opció de favorits per guardar tot allò que no us voleu perdre.
Notificacions que us indicaran, per exemple, les alteracions de calendari o el proper començament d’un esdeveniment que heu marcat com a favorit.
Plànol general i detallat de cada espai.
Visualització de tuits de la fira perqué esteu al dia de tot el que està passant en directe.
– La secció de preguntes freqüents per si encara teniu dubtes.

Amés, enguany hem volgut anar un pas més enllà i hem creat unes samarretes Jamgo ideals per a la ocasió. Li vam donar moltes voltes al disseny i estem molt contents del resultat, per això les volem compartir amb vosaltres. Així que si sou dels primers en apropar-vos a la nostra paradeta amb l’app descarregada, us podreu emportar una samarreta de Jamgo!

Voleu saber més de les nostres aventures a la FESC? Us ho expliquem tot al nostre compte de Twitter amb el hashtag #jamgoFESC. Animeu-vos i relateu la #FESC2016 amb nosaltres. Ens veiem el cap de setmana!

Descarregueu l’app aquí! Descarga app fescapp fesc apple store