Interacció oberta: Procomù a la FESC


El procomú: allò que és de totes i alhora no és de ningú.  Que no és públic ni privat. El sol que ens escalfa, l’aire que omple els nostres pulmons per ajudar-nos a riure, a plorar,les llavors que emmagatzemen un bioconeixement mil·lenari.  Les tecnologies lliures, la cultura lliure, la ciència oberta i comunitària, la disponibilitat del coneixement.

Amb motiu de la FESC, en la qual aquest any el procomù és un dels eixos fonamentals, a Jamgo volem obrir el nostre timeline de twitter a les vostres reflexions, comentaris, preguntes sobre els procomuns digitals i altres.

Fes clic al botó de dalt i el teu tweet amb l’etiqueta # ProcomùFESC apareixerà en el nostre timeline!

El nostre twitterbot @Procomunita et contestarà.

El relatograma que incloem ha estat dibuixat per Carla Boserman.