Volem incorporar gestor de projectes IT

A Jamgo som una cooperativa tecnològica que té com a principal objectiu fer servir la tecnologia com a eina per impulsar projectes amb vocació de transformació social. La  cooperativa neix amb la intenció de crear un espai de treball diferent que posa al centre valors com la intercooperació, la transparència o la democràcia interna, però sobretot les persones.

Dissenyem i desenvolupem des d’aplicacions avançades fins a pàgines web, així com tot tipus de solucions tecnològiques pensades a mida per als nostres clients. Treballem amb tecnologies de programari lliure que alliberen el client de la captivitat del producte i promovem l’ús de la tecnologia lliure i oberta.

Busquem una persona amb experiència en gestió de projectes tecnològics i amb coneixements de programació, acostumada a reunir-se amb clients tant durant el procés inicial dels projectes com durant l’execució dels mateixos.

Ens agradaria trobar una persona que comparteixi els valors del cooperativisme i la visió de Jamgo com a projecte per acabar-se incorporant com a soci treballador de la cooperativa.

Tasques a desenvolupar:
• Identificar i analitzar les necessitats dels clients
proposant solucions d’interés.
• Gestió i coordinació de projectes IT.
• Presa de requeriments, planificació i definició de l’abast
del projecte.
• Realització de pressupostos, comptant puntualment
amb el suport de l’equip tècnic.

Jornada completa: 40h/setmana

Si t’interessa el que expliquem, ens pots contactar en l’email info@jamgo.coop per continuar-ne parlant. També  ens pots contactar en aquest formulari.