Busquem companyes!

A Jamgo fa temps que tenim la idea de reforçar el nostre equip. Ens agradaria trobar una companya que li motivi el projecte, amb qui trobar fòrmules per conèixe’ns prèviament i que vulgui unir-se a nosaltres en un marc d’igualtat. Inicialment volem intentar que no sigui un home cis, donat que de les 9 sòcies actuals de la cooperativa 7 són homes i ens agradaria poder feminitzar el projecte, per tal d’incorporar noves perspectives.

Per això busquem dos perfils:

DISSENYADORA/PROGRAMADORA WEB

Ara mateix només tenim una companya dissenyadora i, com que és una àrea força transversal en tots els projectes estaria bé reforçar-la. A més a més, ens agrada el treball en equip i creiem que és molt més interessant tenir dues persones treballant colze a colze. Pel que ens encantaria trobar algú amb el següent perfill:

  • Persona amb experiència en disseny web, HTML i CSS
  • Idealment amb coneixements de WordPress, PHP i/o JavaScript

DESENVOLUPADORA

El gruix del nostre equip està format per programadores amb experiència full-stack en l’àmbit de la programació. Estem en un moment en el que ens interessaria reforçar la cooperativa amb algú amb aquest perfil:

  • Indispensable:
    • Java
  • Desitjable:
    • Interès pel desenvolupament de la capa frontend

Ens encantaria sumar gent que comparteixi els nostres valors com a cooperativa (horitzontalitat, transparència, intercooperació, programari lliure, perspectiva feminista). En suma, gent entusiasta de la filosofia cooperativista i motivada pel nostre projecte.

Si tens ganes de saber-ne més, contacta’ns aquí.